Business Building Blocks

Quickscan voor bedrijfsverbetering

Business Building Blocks (BBB) is een effectieve manier om uw bedrijf snel door te lichten. BBB gaat uit van de blokken die elke onderneming gebruikt om te functioneren. De meest voorkomende zes zijn: inkoop, verkoop, HRM, marketing en communicatie, financial control en management. Een Quickscan van deze blokken geeft u inzicht in de status per afdeling en de ruimte voor verbetering.

Businessresultaat op één sheet

U kunt bij BBB per blok uw doel aangeven. Bijvoorbeeld: de afdeling marketing moet een x-aantal leads per jaar genereren, waarvan sales een hoog percentage moet converteren. Met BBB leggen we bloot welke obstakels er zijn bij het realiseren van uw doelstellingen. U krijgt een helder advies over de beste manier om de leads en de conversie te realiseren. Per blok voldoet één sheet om de weg naar uw gewenste businessresultaat schematisch weer te geven.

Uw unieke mogelijkheden

Carsulae denkt vanuit uw behoeftes, maar stelt die behoeftes ook ter discussie. Kan het eenvoudiger, doeltreffender, beter? Met onze aanpak boeken we gegarandeerd resultaat, zoals u leest bij onze referenties.
Na de Quickscan met BBB, kunt u Carsulae ook inschakelen voor het begeleiden, managen of uitvoeren van projecten. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op en we brengen uw mogelijkheden graag in beeld.