Interim Management

Meetbaar interim-managementresultaten-s

Carsulae interim-management brengt uwb bedrijf verder. We leveren ervaren managers op het niveau waar uw organisatie behoefte aan heeft. Extra kennis en capaciteit om een piekperiode te overbruggen, uw ondernemersstrategie te herijken of meer grip te krijgen op uw businessresultaat.

Interim voordelen

Een interim-manager is niet alleen handig als u tijdelijk een vacature heeft. Ook voor het herijken van uw strategie werkt de frisse blik van een buitenstaander vaak heel verhelderend. Carsulae levert mensen met een meerwaarde. Zoals een ervaren strateeg om u te adviseren over de huidige positie en toekomst van uw onderneming.

Quickscan zet u aan het stuur

Carsulae ontwikkelde Business Building Blocks (BBB). Een effectieve methode om snel te zien wat de status van uw bedrijf is en waar ruimte zit voor verbeteringen. BBB bestaat uit de blokken die elk bedrijf gebruikt om te functioneren. De meest voorkomende zes zijn: inkoop, verkoop, HRM, marketing en communicatie, financial control en management.

Het is een nulmeting, die we op verschillende manieren inzetten. Als uitgangspunt voor verbeteringen in uw bedrijf of juist om bereikte doelen inzichtelijk te maken. Met de resultaten van de Quickscan zit u weer stevig achter het stuur van uw zaak.

Wilt u meer weten over de diensten van Carsulae? Neem contact op en u hoort vrijblijvend wat we voor u kunnen betekenen.