Interim management en consultancy

Over Ons

Carsulae voert interim management en consultancy opdrachten uit voor multinationals en groot MKB. We maken geen dikke dossiers en rapporten, maar sturen sec op resultaat. Per opdracht bepalen we samen met u een  succesvolle aanpak.

Onze aanpak

Met onze structuurplanning leggen we bloot hoe uw project kan slagen. Carsulae begint niet bij de deadline, maar bij de bouwstenen. Pas als u weet welke bouwstenen u nodig heeft, wanneer die geleverd worden en of ze aan al uw behoeftes voldoen, heeft u een duidelijke projectstructuur. En een haalbare einddatum. Ligt die na uw streefdatum? Dan zoeken we een andere aanpak die sneller, eenvoudiger of efficiƫnter werkt.

Onze werkwijze

Carsulae werkt aan succesvolle en tijdige oplevering van uw uitdagingen. Wereldwijd slaagt maar 7% van alle programma's. Bij Carsulae ligt dat percentage vooralsnog hoger dan 80%, dankzij onze methode om opdrachten te structureren. Ervaring leert dat de drie belangrijkste aandachtspunten daarbij zijn:
-    een goede gedragen aanpak van de uitdaging
-    teamleden selecteren die het verschil maken
-    constructief en tactisch omgaan met tegenslag

Carsulae

Carsulae is de naam van een eeuwenoud dorp in Italiƫ. De plek waar Gaius Flaminius rond 220 v.C. voor een uitdaging kwam te staan. In opdracht van de keizer legde hij een weg aan tussen Rimini en Rome. Bij Carsulae moest hij onverwacht een brug over een vallei slaan, zonder de benodigde materialen of mankracht. Flaminius voltooide de brug toch. Dit is het motto voor ons bedrijf: resultaat boeken met de aanwezige mensen en middelen.