Klaar voor uw uitdaging

Carsulae is gespecialiseerd in het begeleiden en uitvoeren van (complexe) projecten en unieke vragen. Onder onze klanten vindt u multinationals en groot MKB, die tijdelijk onze hulp inschakelen. Zoals Schiphol, Garmin of KPN, die voor verschilleende uitdagingen staan. Het begeleiden van een Amerikaans product naar de Europese markt bijvoorbeeld, of het afronden van een IT infrastructuur vóór een bepaalde deadline. Carsulae boekt voor elke klant een duidelijk resultaat: het resultaat dat u voor ogen staat.

De Carsulae-benadering

Complexe projectvoorwaarden, (inter)nationale teams en grote tijdsdruk. Dat zijn veelvoorkomende factoren binnen onze portefeuille. We benaderen uw vraag met een mix van ervaring, een uitstekend netwerk en het voordeel van objectiviteit. Objectiviteit ten opzichte van uw organisatie, want wij hebben geen interne bindingen of bedrijfspolitieke voorkeuren. U krijgt een afgewogen advies, waar u zelf invulling aan kunt geven. En desgewenst nemen we de uitvoering ook voor onze rekening.

U mag resultaat verwachtenmethoden

Carsulae boekt opmerkelijke resultaten. U leest over een aantal van onze successen bij referenties. Onze diensten kunnen we grofweg als volgt indelen:

  • Een Quickscan, waarmee we uw verbetermogelijkheden helder in kaart brengen.
  • Projectmanagement, waardoor u een concrete structuurplanning (inclusief tijdslijn) in beeld krijgt.
  • Interim-management, voor tijdelijke kennis of capaciteit, die u een concrete meerwaarde bieden.
  • Coaching, de praktijkbegeleiding van uw projectmanager voor een lange-termijn rendement.
  • Productontwikkeling, om uw product snel en succesvol in de markt te zetten.
  • Participeren en investeren in klein MKB.


Wat kan Carsulae voor u betekenen? Neem contact op en we brengen uw mogelijkheden graag in beeld.